tiistai 6. toukokuuta 2014

Teatterikävijät

Viime perjantaina kävimme esikoisen ja äitini kanssa teatterissa. Tiedossa oli Tarzan kaupunginteatterissa ja esikoista jännitti vähän etukäteen. 


Silti onnistui pieni poseeraustuokio kera mamman.



Esitys oli hieno ja mukaansatempaava, suosittelen sitä pienin varauksin. Erityismaininta upeille näyttelijöille ja tanssijoille apinoiden osissa sekä erinomaiselle laululle. Herkempien lasten vanhempien kannattaa kuitenkin hieman valmistaa jälkikasvuaan tulevaan, näyttämöllä nähdään nimittäin kaiken ilon ohella surullisia, jännittäviä ja jopa raakoja kohtauksia. Me juttelimme asiasta etukäteen ja hyvin meni. Väliajalla maistui pillimehu, joka ostettiin heti, kun minä lähdin käymään vessassa. Kissa kun häipyi, niin hiiret ja sitä rataa!


Vaatteiden osalta olen Hennesin vetimissä päästä jalkoihin, Pura Lopezin kenkiä lukuunottamatta. Hieman kyllä naurattavat nämä meikäläisen asusteotokset. Louboutineja esitellään pyjamahousujen kera ja tässäkin kuvassa näkyy puolet yöpukuisesta kuopuksesta. No, ei se ole niin tarkkaa!


Me vietämme parhaillaan iltaa kera kuopuksen, kun mies sairastaa ja esikoinen lähti kummitädilleen, eli siskolleni yökylään. Kuopus ei halunnut tehdä mitään erityistä, joten olemme olleet kotona. Mutta onhan se aina erilaista olla vain yhden lapsen kanssa kerrallaan, laatuaikaa molemmille.


5 kommenttia:

  1. Louboutinit pyjamahousuilla, imuri-ihastukset, maalauspuuhat ja toiveet Tiffanylta. Siksi tämä onkin paras blogi! Sopivasti kaikkea eikä vain kireäksi hiottuja kuvia ja harkittuja asetelmia.

    f

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis! Mä olen ihan liikaa sinnepäin-tyyppi, että jaksaisin hioa loputtomiin jotain kukka-asetelman kuvaa. Ja kun kirjoitan tätä niin paljon omaksi ilokseni ja meille muistoksi, niin sen arjen haluaa säilyttää. Louboutinien kaverina nyt vaan lapsiperheessä tulee yleensä pyjamahousut, joihin on vielä lisäksi pyyhitty yhden pienen jugurtinsyöjän suu puhtaaksi. :D

      Poista
  2. Teatterissa tulee käytyä ihan liian vähän, en edes muista koska viimeksi olen käynyt.
    Tulemme kesällä perheen kanssa Helsinkiin, tarkoituksena tietenkin käydä Korkeasaaressa sekä Suomenlinnassa. Olisiko sinulla ehdottaa jotain ihan näkemisen arvoista paikkaa jos ei Louis Vuittonia lasketa :D
    Ihastuin noihin sinun kenkiin, ne on ihan huiput.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korkeasaari ja Suomenlinna ovatkin ihania, niiden lisäksi suosittelen mansikoita Kauppatorilla, jätskejä Kaivopuiston rannassa, retkeä Pihlajasaareen ja sateisella säällä vaikkapa Kansallismuseon Vinttiä. Täältä löytyy lisää kohteita: http://www.visithelsinki.fi/juuri-nyt/perheille.

      Poista
  3. Kiitos vinkeistä, täytyypä kurkata tuota linkkiä.

    VastaaPoista