torstai 3. huhtikuuta 2014

Esikoisen oma kolo

Sitten taas remonttijuttujen pariin. Myös esikoisen huone on saatu kuosiin, kun verho valmistui ja mies kiinnitti sen paikoilleen. Esikoista hymyilytti, nyt hänen huoneensa on valmis. Ja niin hymyilytti minuakin, olen tosi tyytyväinen lopputulokseen.

Myös täällä mentiin mahdollisimman pienillä hankinnoilla. Uutta ovat verhon lisäksi tässä ensimmäisessä kuvassa näkyvä Ferm Livingin viirinauha sekä robottijuliste, jonka lapsi itse valitsi seinälleen. Kirjakaappi on huutislöytö parin vuoden takaa ja karttapallo synttärilahja isovanhemmilta.



Aakkosjulisteet ostin jo edelliseen kotiimme isak.co.uk-verkkokaupasta esikoisen ollessa reilun vuoden. Ne seurasivat mukana. 


Valaisin on harmaa Muuton Unfold poikien yhteisestä huoneesta.


Nahkainen nojatuoli ostettiin miehen kanssa ensimmäiseen yhteiseen omistusasuntoomme lähes kymmenen vuotta sitten. Nyt se sai hyvän paikan esikoisen huoneesta. Seinän sävy on selkeä sininen, Tikkurilan maalikartan sävy "Regatta".



Esikoinen halusi viime kesänä taidetta huoneeseensa. Ikeasta valitut postikortit kehyksineen sopivat kivasti verhon punaisiin raitoihin.




Naulakko on karttapallon tapaan synttärilahja, jonka poika sai yhdessä isänsä kanssa maalata ja koota.


Huone muodostuu. Legoukot löysivät majapaikan itselleen.



Varjostinkin saatiin huoneeseen kera Pentikin lampunjalan. 



Tässä vielä loppuun yleisotos huoneesta. Parasta huoneessa on mielestäni muunneltavuus. Se on nyt reipas ja raikas pienen pojan majapaikka, mutta yhtä helposti siitä saa teinille sopivan huoneen. Otetaan vain "lapselliset" tavarat pois, korvataan printit aikuismaisemmilla mustavalkoisilla ja laitetaan sänkyyn vaikkapa farkunsininen tai varjostimen tapaan siniraidallinen päiväpeite. Huoneen ilme muuttuu täysin.









3 kommenttia:

  1. Ompa kiva tuo legoukkojen majapaikka :) Mistä noita voisi löytää?

    //Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Ferm Livingin valmistama lokerikko. Vastikään näin samantyyppisiä myös jollain muulla valmistajalla, mutta en yhtään muista millä. Jotain akselilla H&M Home/Ellos/Hobby Hall se oli. Mutta tuota lokerikkoa on varmasti yhä saatavilla, taitaa olla sellainen moderni klassikko tuolla Ferm Livingillä.

      Poista
    2. Niin ja meidän olen ostanut Finnish Design Shopista www.finnishdesignshop.fi.

      Poista