lauantai 30. marraskuuta 2013

Impulssiostaja

Naapurustossamme on liike, jonka ohi en vain pääse. Askeleet eksyvät sisään ja ennen kuin huomaankaan olen kassalla kaivamassa korttia esiin ja kannan paperikassia kotiinpäin. Vector Factory, täynnä kauniita ja ah niin tarpeellisia tavaroita omistaa.

Tällä kertaa lapset saivat pahvisen itse väritettävän merirosvolaivan (alennuksessa!).




Sitten me ostettiin miehen kanssa sarvet. Koska täytyyhän nyt sarvet olla. Odotettuaan viikon pääsyä seinälle sai mies ne lopulta kuopuksen avustuksella ruuvattua paikoilleen.




Tätä keittiöpyyhettä olen katsellut jo tovin, nyt nappasin mukaan.




Ja se, mitä oikeastaan menin ostamaan, näkyy tässä. Melamiinisia jogurttikulhoja ipanoille. Kuopus voi vaikka opetella näppärästi samalla aakkoset, kun lapioi ruokaa suuhunsa. Voittavat kauneudessaan Ikean muovikulhot 6-0. Eri asia toki on, tarvitsevatko lapseni kympin kappaleelta maksavia muovikulhoja.



Ehkä minä tarvitsin?

4 kommenttia:

  1. Onpa kivoja juttuja! Vector Factory, pitääpä googletella! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania ostoksia. Tuon aina Köpiksestä noita Jacobsenin kirjainjuttuja, tykkään kovasti tuosta typografiasta. Sarvet yllätti, en olisi uskonut että oot nainen, joka kiinnittää sarvet kotinsa seinälle :) Aina oppii uutta. Murokulhot on ihania ja käyttökelpoisia, oon niin kyllästyny meidän teema-kulhoihin, jotka mulla on ollut vuodesta 1994 kun muutin omaan kotiin.. Kestävä klassikkokin rupeaa vuosien jälkeen kyllästyttämään...;) Onko sarvet ympärivuotiseksi ajateltu vai vaan joulunajaksi? :) terkuin Heini

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Pintapuolia: kurkkaa myös Facebookista Vector Factoryn sivut. Heillä on siellä kuvia kaikista ihanuuksista.

    Heini: En mäkään. :D Mies puolestaan on jotain tuollaista halunnut sisustukseen, joten ehkä tämä on jonkinlainen kompromissi. Mutta mieluinen sellainen! Sarvien tilalle voi sitten keväämmällä laittaa vaikka jonkun grafiikan, niin pysyy normaali tyyli yllä. ;)

    VastaaPoista